کود نیترات کلسیم دوکانیت اسلواکی کیسه 25 کیلویی

کیسه 25 کیلویی

از {{model.count}}
تعداد
نوع
فروشنده فروشنده: کالاریز
آماده ارسال ناموجود
3,150,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

نیترات کلسیم دوکانیت نیترات کلسیم بسیار مرغوبی است که به شکل گرانول ریز سفید رنگ و با کیفیت مناسب برای مصرف در گلخانه‌ها تولید می شود.این کود صددرصد در آب حل می شود و می توانید از آن برای تهیه محلول‌های غذایی حاوی ازت و کلسیم استفاده کنید، بدون اینکه رسوبی باقی گذارد.یکی از ویژ‌گی‌‎های مهم کود دوکانیت این است که نیترات کلسیم اسیدیته خاک را کاهش می‎دهد و جذب کلسیم، پتاسیم و منیزیم گیاهان از خاک را بهبود می‎بخشد.

محصولات مرتبط

توضیحات:

کلسیم بصورت ++Ca جذب شده و برخلاف سایر عناصر پرمصرف که در بافت‌های آبکش (سیمپلاست) فراوانند، به طور عمده در اپوپلاست و در دیواره سلولی یافت می شود.

تامین کلسیم کافی برای تشکیل سلول‌های جدید و پایداری رشد و نمو ضرورت دارد. علاوه براین، کلسیم با دخالت در بسیاری از فعالیت‌های آنزیمی و متابولیکی دیگر از جمله رشد لوله گرده و ساخت غشاء سلولی اثرات گوناگونی در تولید محصولات کشاورزی دارد.

این کود یکی از محبوب‎‌ترین و پرفروش‌‎ترین کودهای موجود در بازار است. گیاهانی که به مقدار مناسب نیتروژن و کلسیم دریافت می‎کنند میوه‌‎های باکیفیت‎‌تری تولید می‎کنند و همچنین در برابر آفات و بیماری‎‌ها نیز مقاوم‌‎تر هستند.

یکی از ویژ‌گی‌‎های مهم کود دوکانیت این است که نیترات کلسیم اسیدیته خاک را کاهش می‎دهد و جذب کلسیم، پتاسیم و منیزیم گیاهان از خاک را بهبود می‎بخشد.

مزیت استفاده از نیترات کلسیم به عنوان کود این است که این کود سطح کلسیم و نیتروژن را در گیاهان به ‎طور همزمان افزایش می‎دهد که این امر موجب رشد بهتر آن‌ها می‌شود.

کود نیترات کلسیم دوکانیت به دو صورت آبیاری و محلول پاشی برگی قابل استفاده است.

برخی از کشاورزان معتقدند که بهترین روش برای استفاده از نیترات کلسیم به عنوان کود، پاشیدن آن روی برگ‌‎های گیاه یا محلول‌پاشی برگی است زیرا اثرگذاری این روش بسیار سریع و قابل قبول است.

همچنین برخی دیگر از کشاورزان برای اصلاح کمبود کلسیم و نیتروژن در خاک، کود را با خاک مخلوط می‌کنند.


ویژگیها:

  • استحکام دیواره سلولی و ساختمان گیاه
  • تداوم رشد و تشکیل اندام های جدید
  • پیشگیری از بروز بیماری هایی مثل لکه تلخی سیب و پوسیدگی گل گاه در گوجه فرنگی و هندوانه
  • بهبود کیفیت و ارتقاء قابلیت انبارداری محصول


توصیه مصرف:

آبیاری قطره ای: ۱۵ تا ۵۰ کیلو گرم در هکتار

محلول های هیدروپونیک: ۱ کیلوگرم در هزار لیتر

محلول پاشی ۱,۵ تا ۵ کیلوگرم در هزار لیتر آب

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...